Thuis in theater: 
danique als acteur

‘IK MOET SPELEN’, ZEGT DE ACTRICE IN MIJ.

Theater loopt als een rode draad door mijn leven: ik heb een brede interesse op dit gebied en al van jongs af aan speel ik zelf toneel. Improviseren en werken met tekst doen mijn hart sneller kloppen. Ik speel bijvoorbeeld in (educatieve) theatervoorstellingen, commercials en bedrijfsfilms. Een heel sterk gevoel in mij zegt: ‘ik moet spelen’. Acteren maakt mij intens gelukkig. Meer weten over mijn opleidingen en werkervaring als actrice? Bekijk hieronder een selectie van beeld – en fotomateriaal of vraag mijn acteercv op via: info@thuisintraining.nl 

Beeldmateriaal

Wat anderen over mij zeggen

Lisi de SchepperTheatermaker
Lees verder
”Danique Thuis, een veelzijdige talentvolle vrouw. Dit talent uit zich in vele facetten, niet alleen in haar eigen ambitie voor toneel maar ook in de overdracht daarvan. Danique is puur, en toont toneel zonder poespas. Haar altijd aanwezige positieve energie zorgt ervoor dat het altijd prettig is om met haar te werken. Danique neemt zichzelf mee in de rol, met haar eigen humor, haar eigen fysiek en met haar bijzondere fijngevoeligheid voor sfeer. Dit alles zal zij nooit ontkennen, maar gebruikt het. Danique kent zichzelf. Dit maakt het mogelijk om met haar op ontdekkingsreis te gaan en te experimenteren. Vervolgens groeit zij naar haar rol toe. Danique is één van de weinige personen die ik ken die zich kan blijven verwonderen. Deze verwonderende blik maakt haar spel keer op keer authentiek. Elke voorstelling opnieuw zal zij blijven zoeken naar eigenheid, waardoor haar spel nooit een kunstje zal worden!”
Kim WolfswinkelTheatermaker
Lees verder
”Danique is een enthousiaste en gedreven actrice. Wanneer ze zich ergens in vast bijt, zal ze er alles aan doen om het te laten slagen. Dit is in spel zo, maar zo is Danique ook als persoon. Een enorme doorzetter! Danique beschikt over het vermogen om regie-aanwijzingen samen te laten komen met haar eigen creativiteit in spel. Tijdens improvisatie-oefeningen komt ze met nieuwe bruikbare elementen waar andere spelers op verder kunnen. Ook met bestaande teksten heeft Danique de gave om er alles uit te halen wat erin zit. Ze durft verschillende dingen uit te proberen en gaat op een positieve manier om met regie-aanwijzingen. Ze luistert goed en aandachtig en neemt de aanwijzingen gelijk in zich op om dezen vervolgens terug te laten komen in haar spel. Naast haar professionele manier van werken is Danique een heel mooi, gezellig en warm mens om mee samen te werken. Ze is open en toegankelijk, durft haar eigen behoeften aan te geven, maar geeft anderen ook genoeg ruimte.”
Dorine NiezingStem – en speldocent
Lees verder
”Danique is een actrice met een groot gevoel voor humor. In de ernst waarmee ze te werk gaat zit ook haar kwetsbaarheid, die haar het vermogen geven een menselijk en herkenbaar karakter neer te zetten: aangenaam, troostend en grappig tegelijk.”
Previous
Next